Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα είναι ώρα για να παίζουν οι καλύτεροι!

Τώρα είναι ώρα για να παίζουν οι καλύτεροι!
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:40

Ο Μίτσελ ανέλαβε τον Ολυμπιακό, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα ξανά στην κορυφή. Να την κρατήσει εκεί, για την ακρίβεια, αφού και πέρσι ο Θρύλος σήκωσε την κούπα. Να οδηγήσει την ομάδα στο 48ο και να την πάει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη, σε μια μεταβατική περίοδο. Και σε αυτή τη νέα προσπάθεια, τώρα στην αρχή της, ο Ισπανός τεχνικός ξέρει καλά πως πρέπει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό εκ του ασφαλούς. Τι σημαίνει αυτό; Τώρα είναι η ώρα να παίζουν οι καλύτεροι.

Και όταν λέμε οι καλύτεροι, δεν εννοούμε βάσει γενικής ποιότητας και δεδομένης αξίας. Αλλά οι καλύτεροι στο γήπεδο, οι καλύτεροι στις προπονήσεις. Οι καλύτεροι βάσει φόρμας και αξίας και ετοιμότητας. Αγωνιστικής και ψυχολογικής.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός χρειάζεται ΜΟΝΟ νίκες. Και αυτές θα τις φέρουν οι καλύτεροι και οι πιο έμπειροι. Ο Μίτσελ έχει έναν δρόμο μπροστά του: Να βασιστεί σε εκείνους που θα δείχνουν καθημερινά στις προπονήσεις, ότι είναι οι πιο έτοιμοι και οι πιο ικανοί! Πάμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης