Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο μήνυμα Βατσλίκ μετά τον τραυματισμό του! (photo)

Το πρώτο μήνυμα Βατσλίκ μετά τον τραυματισμό του! (photo)
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:34

Εκτός δράσης για περίπου 2-3 μήνες θα μείνει ο Τόμας Βατσλίκ λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στον ώμο και ο ίδιος έστειλε το μήνυμά του, για πρώτη φορά μετά τη ζημιά. Μάλιστα, τόνισε πως έπαιζε με πρόβλημα και το προηγούμενο διάστημα, ενώ τόνισε πως θα επιστρέψει πιο δυνατός!

Δείτε τι έγραψε ο Τσέχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού:

«Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μοιραστώ την τελευταία εξέλιξη για την απουσία μου. Τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρήθηκα από έναν τραυματισμό στον ώμο που δυστυχώς χειροτέρεψε κατά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Για όσο καιρό υπέμενα τον πόνο, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου στο γήπεδο, ωστόσο τώρα, μετά από πολλές συζητήσεις με τους γιατρούς και τους ειδικούς, είμαι αναγκασμένος να μείνω εκτός δράσης για αρκετό καιρό. Είναι δύσκολο να εκτιμήσω το διάστημα της αποθεραπείας μου, όμως σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνω τα πάντα να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Καλή συνέχεια».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης