Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς προσχήματα ο Παναθηναϊκός στη ΓΣ της ΕΠΟ

Χωρίς προσχήματα ο Παναθηναϊκός στη ΓΣ της ΕΠΟ
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:00

Αν μη τι άλλο ο Παναθηναϊκός εκτέθηκε στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Ο εκπρόσωπός του Μάνος Μαυροκουκουλάκης βιαζόταν να φύγει από τον χώρο της, με αποτέλεσμα να μην κρατήσει τα προσχήματα. Πιο συγκεκριμένα ψήφισε ναι σε διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ενώ δεν είχε τεθεί καν θέμα διακοπής τους. Πού το ήξερε; Έχει μαντικές ικανότητες καθώς προηγήθηκαν διάφορες εισηγήσεις-τοποθετήσεις ως τρόπος αντίδρασης στην άρνηση ένταξης των σωματείων στο «μητρώο» της ΓΓΑ.

Είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός να ψηφίσει «ναι» χωρίς να ερωτηθεί; Μάλιστα, ο Μαυροκουκουλάκης άφησε στον Μπαλτάκο και την κάρτα του «ναι», πράσινου χρώματος ήταν, με την υπογραφή του για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στη στάση του. Η... επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τις... μαντικές ικανότητες του έμπειρου παράγοντα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός ψήφισε «όχι» στη διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων επειδή υπάρχει νόμος που προβλέπει την ένταξη των σωματείων στο «μητρώο» της ΓΓΑ για να μην υπάρχουν σωματεία-φαντάσματα που ψηφίζουν για την ανάδειξη προέδρων ΕΠΣ. Επίσης, άλλες ΠΑΕ (Αστέρας, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία) ψήφισαν «λευκό»...

Διαβάστε επίσης