Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλή μπάλα, νίκη και μήνυμα για τη συνέχεια!

Καλή μπάλα, νίκη και μήνυμα για τη συνέχεια!
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:25

Με το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο (2/10, 16:00), για την 6η αγωνιστική της Super League, ασχολείται ο Ολυμπιακός, στην επιστροφή του Μίτσελ στην τεχνική του ηγεσία. Και θέλει να κάνει μία νέα αρχή.

Φυσικά, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Αν είναι δυνατόν και έρθει και με καλή μπάλα, για να χαρεί λίγο και ο κόσμος, θα είναι το ιδανικό σενάριο. Όπως και να ‘χει, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για τον Θρύλο που έχει κάνει ήδη τρεις «γκέλες» ως τώρα στη σεζόν. Και είναι νωρίς για τόσες απώλειες.

Ο Ισπανός προπονητής επέστρεψε στο Λιμάνι και στόχος είναι άμεσα να φέρει βελτίωση και νίκες. Ακούγεται κοινότυπο, αλλά είναι πολύ σημαντικό, την ώρα που ο Ολυμπιακός βιώνει ένα πρωτοφανές ξεκίνημα στη σεζόν. Έχει τον τρόπο να τα αλλάξει όλα, αλλά για την ώρα χρειάζεται νίκες.

Νίκες που θα του δώσουν ψυχολογία και καλές εμφανίσεις. Και όλο αυτό, θα στείλει μήνυμα για τη συνέχεια. Η πρώτη αποστολή του Μίτσελ θα ανακοινωθεί το Σάββατο μετά την προπόνηση, όταν και θα φανεί ποιοι θα είναι εκείνοι που θα μείνουν εκτός δράσης.

Πρώτα ο Ατρόμητος, μετά η Καραμπάγκ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης