Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημο: Επέστρεψε στον Θρύλο ο Κασάμι!

Επίσημο: Επέστρεψε στον Θρύλο ο Κασάμι!
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:53

Είναι, πια, επίσημο: Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι και πάλι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μιας και ανακοινώθηκε από τον Θρύλο! Ο Ελβετός μέσος υπέγραψε νωρίτερα το νέο του συμβόλαιο, αυτό που είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές μέρες και επέστρεψε ξανά στο μεγάλο Λιμάνι, με στόχο να ενισχύσει τον Ολυμπιακό και να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.

Ο Κασάμι επιστρέφει μετά από 5 χρόνια στον Ολυμπιακό και είναι από τους παίκτες που δεν θα χρειαστούν προσαρμογή, παρά μόνο λίγο χρόνο να βρεθεί σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας ξεπεράσει και έναν μικροτραυματισμό και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα τον δούμε και πάλι με τα ερυθρόλευκα.

Γούσταρε πολύ να έρθει και το έδειξε μέχρι και την τελευταία στιγμή. Εδώ πέρασε πολύ καλά και επέστρεψε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του!

Καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό μας!

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός μέσος, γεννημένος στις 2 Ιουνίου 1992, επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους τη διετία 2014-2016 κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, μετρώντας 66 συμμετοχές και εννέα γκολ. Ο 30χρονος αγωνιζόταν από το 2020 στη Βασιλεία, με τη φανέλα της οποίας σε 79 παιχνίδια πέτυχε 19 γκολ και έδωσε εννέα ασίστ.

Αφού πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Βίντερτουρ, Γκρασχόπερ, Λίβερπουλ και Λάτσιο, έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο με την ελβετική Μπελιντσόνα. Ακολούθησε η Παλέρμο, η Φούλαμ, η Λουκέρνη και ο Ολυμπιακός, από τον οποίο τη σεζόν 2016-2017 δόθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Προτού υπογράψει στη Βασιλεία αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη Σιόν (104 συμμετοχές, 32 γκολ, 16 ασίστ).

Έχει εκπροσωπήσει 12 φορές την εθνική Ελβετίας και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε 38 φορές στην Premier League και 14 στη Serie A. Με τη Φούλαμ και την Παλέρμο αγωνίστηκε στο Europa League, με τη Βασιλεία στο Conference League και φυσικά με τον Ολυμπιακό σε Champions League και Europa League».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης