Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια σημασία έχει να αρχίσει «με το δεξί» ο Μίτσελ

Τεράστια σημασία έχει να αρχίσει «με το δεξί» ο Μίτσελ
Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 11:29

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα Σάββατο την προετοιμασία του, για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την Κυριακή το απόγευμα. Απέναντι σε μια ικανή ομάδα, η οποία παραδοσιακά τον δυσκολεύει, ο Θρύλος πρέπει να δείξει -το βασικότερο- ΦΡΕΣΚΑΔΑ. Νέο πρόσωπο. Να δείξει… κάτι διαφορετικό. Είναι σημαντικό για τον Μίτσελ, αλλά και για την ομάδα και για τον κόσμο φυσικά, το να κερδίσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή και να κάνει πρεμιέρα με το δεξί ο Ισπανός τεχνικός. Η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς τα ακόλουθα.

Με νίκη ο ίδιος ο Μίτσελ αποκτά «αέρα» και εικόνα θετική, με το «καλημέρα».

Οι παίκτες παίρνουν επίσης με το «καλημέρα» στη νέα εποχή, «τα πάνω τους» και αντιλαμβάνονται ότι κάτι αλλάζει.

Ο κόσμος ανανεώνεται και μαζί με την ομάδα αρχίζει τη νέα εποχή με νίκη και νέα ώθηση.

Ο Ολυμπιακός στέλνει από νωρίς στη νέα εποχή του, μήνυμα προς τους απέναντι. Ότι οι γκέλες και τα δώρα τελειώνουν.

Και το βασικότερο από όλα, όσο και αν είναι το πιο απλό: +3 πόντοι στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ. Αυτό που μετράει πάνω από όλα, εντέλει, είναι το 48ο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Λάιντνερ: «Τότε θα έχω διαβατήριο»

Λάιντνερ: «Τότε θα έχω διαβατήριο»

Ο διεθνής Ισραηλινός άσος μίλησε για την απόκτηση κοινοτικού διαβατηρίου, αλλά και τη φιλία του με τον Μαρσέλο, μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.