Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός ελέγχου ο Μπαλτάκος που απειλεί και προκαλεί

Εκτός ελέγχου ο Μπαλτάκος που απειλεί και προκαλεί
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 00:49
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Εκτός ελέγχου ο Τάκης Μπαλτάκος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ξεπέρασε κάθε όριο λογικής καθώς την Παρασκευή (30/9), δηλαδή μέσα σε μια μέρα απείλησε την κυβέρνηση, τη Σούπερ Λίγκα αλλά και τους διαιτητές! Με άλλα λόγια δεν άφησε τίποτα όρθιο με την ανεξήγητη επιθετική πολιτική του ή μάλλον δεν είναι επιθετική πολιτική αλλά... νταηλίκι!

Από το βήμα της έκτακτης ΓΣ της ΕΠΟ παραδέχθηκε ότι θα ζητήσει Grexit από τη FIFA, αν η κυβέρνηση ψηφίσει νόμο για την μείωση των ποσοστών (από το 5 % στο 1 %) στα συμβόλαια των παικτών. Θυμίζουμε ότι ήδη έχει θεσμοθετηθεί το... ψαλίδι (από το 5 % στο 1 %) στο ποσοστό από τα τηλεοπτικά συμβόλαια των ΠΑΕ.

Μετά, πάλι την Παρασκευή (30/9) με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107.4, απείλησε τη Σούπερ Λίγκα: «Η ΕΠΟ είναι αποφασισμένη να αφαιρέσει το πρωτάθλημα από τη Σούπερ Λίγκα εφ' όσον αυτή συνεχίσει να παραβαίνει το καταστατικό». Κατά άλλα πρόσθεσε ότι «εγώ δεν κάνω κόντρα στον Μαρινάκη, εκείνος κοντράρει, εγώ δεν είμαι εκεί, έχω φύγει, όταν το κάνει, εγώ είμαι αλλού. Τον αέρα χτυπάει». Τρομερά πράγματα από έναν παράγοντα που μόνο προκαλεί αλλά δεν του αρέσει που έχει μπροστά του τον Μαρινάκη ο οποίος δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί!

Επίσης, από το βήμα της ΓΣ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ άφησε να φανεί ότι βλέπει ως εφιάλτη την επαγγελματική διαιτησία. Έτσι απείλησε τους ρέφερι: «Οποιος διαιτητής πάει στην Επαγγελματική Διαιτησία και σε θεσμό που δεν έχει εγκρίνει η ΕΠΟ θα διαγραφεί. Αν είναι διεθνής δεν θα ορίζεται και σε αγώνες του εξωτερικού».

Διαβάστε επίσης