Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπιέλ... παντού!

Μπιέλ... παντού!
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 14:11
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί εκτός για 2-3 εβδομάδες με τραυματισμό, τον Σίντρικ Μπακαμπού εκτός λίστας και τον Ουί Τζο Χουάνγκ να δίνεται αμφίβολος, ο Πεπ Μπιέλ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, όπως φαίνεται, να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Είναι έτσι κι αλλιώς μία θέση που ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει παίξει αρκετά συχνά και στην Κοπεγχάγη. Και είναι πιθανό να τον δούμε στο «9» το βράδυ της Πέμπτης (6/10, 22:00) απέναντι στην Καραμπάγκ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η μοναδική άλλη διαθέσιμη επιλογή για τον Μίτσελ αυτήν την στιγμή είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και η θέση παίζεται ανάμεσα στους δύο. Εκτός αν κάνει την έκπληξη και προλάβει τον αγώνα ο Χουάνγκ.

Όπως και να ‘χει, ο Μπιέλ δείχνει να έχει ένα προβάδισμα. Τον έχουμε δει στο «10». Εκεί τον είδαμε την πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα. Τον έχουμε δει στα «φτερά», ώστε να συνυπάρξει με τον Χάμες Ροντρίγκες. Ε, τώρα παίζει να τον δούμε και στο «9»!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης