Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σκέψη για το 4-4-2 στην Ευρώπη συναρπάζει

Η σκέψη για το 4-4-2 στην Ευρώπη συναρπάζει
Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 13:28

Συζητήσαμε ήδη αρκετά για την πιθανότητα ο Μίτσελ να βάλει βασικό σέντερ φορ τον Πεπ Μπιέλ, κόντρα στην Καραμπάγκ. Με την προοπτική να τον αντικαταστήσει μέσα στο ματς, αν χρειαστεί, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Τι γίνεται όμως με την πιθανότητα να δούμε μαζί τους δύο ποδοσφαιριστές; Σε ένα άτυπο 4-4-2 ή 4-4-1-1, με τους δύο επιθετικούς να αλλάζουν ρόλους και θέσεις, διαρκώς μέσα στο ματς.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει Μπακαμπού (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής), δεν έχει Ελ Αραμπί (εκτός για περίπου 3 εβδομάδες) ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι ουδόλως διαθέσιμος και ο Ουί Τζο Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι παρών, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.

Η σκέψη να δούμε τον Θρύλο με 4-4-2 και στην Ευρώπη, σαφέστατα συναρπάζει. Αρέσει σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού να βλέπουν την ομάδα να παίζει επιθετικά και να πιέζει τους αντιπάλους της. Ο Μίτσελ έχει στην άκρη του μυαλού του ένα τέτοιο πλάνο που δεν συζητείται πολύ. Το αν θα το δούμε, μένει να φανεί. Δεν είναι εύκολο να το αποφασίσει, η σημερινή προπόνηση θα κρίνει πολλά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης