Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαντασία, ιδέες, δημιουργία και απόδοση «βαρόμετρο»!

Φαντασία, ιδέες, δημιουργία και απόδοση «βαρόμετρο»!
Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 12:58

Όση ταπεινότητα και ηρεμία έχει ως άνθρωπος, άλλη τόση… τρέλα βγάζει στο χορτάρι. Το πάθος με το οποίο ο Ίνμπομ Χουάνγκ παίζει, ευρισκόμενος μέσα στο γήπεδο, κρύβεται καλά πολλές φορές πίσω από το «παγωμένο» βλέμμα του, το οποίο πολλοί συγκρίνουν ήδη με… poker face. Ανέκφραστος, αλλά… βράζει ποδοσφαιρικά. Είναι στο κόκκινο. Στο 101%. Και ήδη αυτή του η ποδοσφαιρική νοοτροπία βγαίνει στο γήπεδο. Βγαίνει και φαίνεται, με τον ίδιο να τείνει ήδη προς το να γίνει «βαρόμετρο» για τον Θρύλο.

Το ότι μόλις μετά από περίπου 7-8 ματς, μιλάμε ήδη για έναν παίκτη ικανό να γίνεται βαρόμετρο για τον Θρύλο, λέει πολλά. Ο Χουάνγκ έχει καταφέρει να κάνει εαυτόν απαραίτητο, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Σε βαθμό στον οποίο να μιλάμε για «Ολυμπιακό με Χουάνγκ» και «Ολυμπιακό χωρίς Χουάνγκ». Μεγάλη υπόθεση.

Είναι σημαντικό για τον Θρύλο να έχει τον Χουάνγκ την Πέμπτη διαθέσιμο και στο 100%. Ικανό να πάρει την ομάδα επάνω του. Να βγει μπροστά και να κάνει «δικό του» το κέντρο. Να δημιουργήσει και να δώσει στην ομάδα φαντασία και ιδέες. Αυτό κάνει και για αυτό έχει ήδη ξεχωρίσει. Ο Ίνμπομ πρόλαβε μέσα σε μικρό διάστημα, να γίνει βαρόμετρο για τον Θρύλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης