Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη στέρηση αυτά τα αποτελέσματα έχει

Η μεγάλη στέρηση αυτά τα αποτελέσματα έχει
Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 12:43

Πρέπει πλέον να πληρώνει… 1,05. Και πολύ λέμε ίσως. Μπορεί και να είναι φραγμένο πια. Ποιο; Μα, το… πανηγύρι στον ΠΑΟ και στην παραμύθα γύρω του, ΝΩΡΙΣ στη σεζόν. Κάθε χρόνο τα ίδια. Μεταβάλλεται απλώς το χρονικό πλαίσιο. Άλλες φορές είναι Ιούλιο. Άλλες Αύγουστο. Άλλες Σεπτέμβρη. Φέτος τραβάει και μέχρι τον Οκτώβριο. Έχει πάει σε… άλλο επίπεδο. Νέο.

Τρέχουν να πανηγυρίσουν τώρα που μπορούν. Με… 6 ματς να έχουν παιχτεί στη σεζόν, κάνουν αφιερώματα και μιλούν για νταμπλ. Ναι. Για νταμπλ. Κατανοούμε, από τη μία. Μιλάμε για… στέρηση. Όχι αστεία. Και η μεγάλη στέρηση αυτή, αυτά τα αποτελέσματα έχει. Αυτά τα αποτελέσματα φέρνει.

Στον Ολυμπιακό δεν μιλούν. Ξέρουν ότι έχουν μείνει πίσω. Ξέρουν όμως και ότι ΕΚΕΙΝΟΙ κουμαντάρουν το πρωτάθλημα. Όχι παρασκηνιακά. Αγωνιστικά. Ο Ολυμπιακός δεν είχε ποτέ ανάγκη… «εξυγιάνσεις» για να «βγει μπροστά». Ξέρουν καλά οι «σύμμαχοι» και εν προκειμένω και ο… «πρωταθλητής στα λόγια από φθινόπωρο» Παναναθηναϊκός, ότι με τον Ολυμπιακό στη διοργάνωση, φαβορί είναι ένα μονάχα: Ο Ολυμπιακός. Ακόμη και από το -10 ή το -12. Και από εκεί ο Ολυμπιακός το γυρνάει, αν είναι όπως πρέπει.

Για αυτό πανηγυρίζουν από τώρα… Τώρα που προλαβαίνουν…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης