Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντάξει βόθρε, άσε να παίζουμε εμείς με Μαρσέλο και Χάμες και η ομάδα σου με σέντερ φορ από τα δεύτερα

Εντάξει βόθρε, άσε να παίζουμε εμείς με Μαρσέλο και Χάμες και η ομάδα σου με σέντερ φορ από τα δεύτερα
Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 13:05

Σκεφτείτε τώρα να είστε πικραμένοι, να σιχαίνεστε τη ζωή σας και να βλέπετε την ομάδα (που) σας (πληρώνει) να παίζει με σέντερ φορ από τα… δεύτερα. Από τη β’ ομάδα. Επειδή ο ιδιοκτήτης είναι άφαντος, οι συνεργάτες του δεν μπορούν να αποφασίσουν χωρίς εκείνον και εκείνος απλώς… δεν χαλάει φράγκο, έχοντας φτάσει να συναγωνίζεται σε άρνηση να κάνει μεταγραφές τον άλλο ιδιοκτήτη. Εκείνον για τον οποίο οι οπαδοί της ομάδας του έλεγαν ότι έχει καβούρια στις τσέπες. Σκεφτείτε να βλέπετε, από την άλλη, τον Ολυμπιακό να παίρνει Χάμες και Μαρσέλο και να κλαίτε τη μοίρα σας. Και να προσπαθείτε να τους βγάλετε σκάρτους.

Το παραμύθι άρχισε πριν καν υπογράψουν. Και να σου δηλώσεις Αράβων, Κολομβιανών, του ενός, του άλλου, να μιλούν για τους παγκόσμιους ποδοσφαιριστές τους οποίους πήρε ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του. Και οι οποίοι βεβαίως χρειάζονται χρόνο για να βρεθούν στο 100%. Κανείς δεν το αρνήθηκε ποτέ αυτό, ούτε και ο Ολυμπιακός ο ίδιος, ή οι ίδιοι οι παίκτες είπαν… ψέματα. Είπαν «μπαίνουμε ΤΩΡΑ και είμαστε στο 100%». Αυτά τα… φαντασιώνονται οι προπαγανδιστές, για να στηρίζουν τα παραμύθια τους. Και να συνεχίζουν την αστεία προπαγάνδα της ομάδας που τους πληρώνει (;…) εις βάρος των μεταγραφών του Ολυμπιακού.

Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Το γεγονός και μόνο ότι αποδομούν και ειρωνεύονται έναν παίκτη που δεν θα γύριζε καν να κοιτάξει προς την ομάδα τους, τα λέει όλα. Μετά τους στρατούς βαλτών στο Twitter και τη συλλογή των τραγελαφικών σχολίων που κάνουν εκείνοι οι οποίοι παρακαλιούνται στους αγίους να μπορούσε να παίρνει και ο Ιβάν τέτοιους παίκτες, βαράνε το ένα άρθρο πίσω από το άλλο. Δεν χορταίνουν… Νομίζουν ότι πείθουν…

Εντάξει βόθρε, άσε να παίζουμε εμείς με Μαρσέλο και Χάμες και η ομάδα σου με σέντερ φορ από τα δεύτερα και χωρίς δεκάρι. Ξέρεις εσύ…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης