Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρσάλικο ή Εμβιλά για παρτενέρ του Σωκράτη στον ΟΦΗ

Βρσάλικο ή Εμβιλά για παρτενέρ του Σωκράτη στον ΟΦΗ
Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 15:53

Το έχει το θεματάκι του ο Μίτσελ ενόψει ΟΦΗ. Αλλά έχει και τις λύσεις. Έστω και αν είναι ανάγκης, στην παρούσα φάση. Όταν έγινε γνωστή η αποστολή του Ολυμπιακού, κατέστη σαφές ότι για το ματς στην Κρήτη, ο Θρύλος έχει σε αυτή μόνο τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ακόμη έναν για παρτενέρ του Σωκράτη. Και αυτή η λύση θα δοθεί με έναν εκ των Εμβιλά ή Βρσάλικο.

Ο Μίτσελ θα πρέπει να δουλέψει με μοντάρισμα στη συγκεκριμένη θέση, αφού ο μοναδικός καθαρός σέντερ μπακ στην αποστολή είναι ο Έλληνας διεθνής. Ο Βρσάλικο έπαιξε ξανά ως στόπερ μόλις πριν από λίγες ημέρες, ενώ και ο Εμβιλά έχει καλύψει τη θέση, στο παρελθόν. Θα είναι λύση ανάγκης και μάλιστα μία η οποία θα στερήσει έναν ικανό χαφ από τον Ολυμπιακό στον άξονα. Οπότε αυτή τη στιγμή μοιάζει πιο πιθανό να δούμε δεξί στόπερ τον Βρσάλικο, με τον Άβιλα δεξιό μπακ. Και τον Εμβιλά κανονικά στον άξονα.

Αν στην πορεία προκύψει ανάγκη αυτό να αλλάξει, θα γίνει είτε με εσωτερική αλλαγή, είτε με κάποιον παίκτη από τον πάγκο, ο οποίος θα μπει στα χαφ, για να πάει ο Εμβιλά πιο πίσω. Οψόμεθα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Βλέπει» ενδεκάδα ο Πασχαλάκης

«Βλέπει» ενδεκάδα ο Πασχαλάκης

Υπαρκτό το ενδεχόμενο ο Μίτσελ να ντεμπουτάρει τον διεθνή Έλληνα γκολκίπερ, στο Γεντί Κουλέ, δίχως να έχει κατασταλάξει αν θα αφήσει τον Τζολάκη στον πάγκο.