Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να «χτίσει» σερί στην Ελλάδα και ψυχολογία

Να «χτίσει» σερί στην Ελλάδα και ψυχολογία
Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 21:47

Στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον ΟΦΗ δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής (9/10, 16:00) για την 7η αγωνιστική της Super League και θέλει τη νίκη όσο τίποτα. Δεν του πήγαν καλά τα πράγματα την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη απέναντι στην Καραμπάγκ για το Europa League, αλλά καλείται να συνεχίσει με νέα νίκη στο πρωτάθλημα.

Είναι παράδοξο και παράξενο για τον Ολυμπιακό να παίζουμε την 7η αγωνιστική και δεύτερη σερί νίκη να μην έχει! Νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, έφερε 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, νίκησε 3-1 τον Ιωνικό, έφερε 1-1 με τον Βόλο, έχασε 2-1 από τον Άρη, νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο. Και κάπως έτσι εξηγείται ότι έχει μείνει αρκετά πίσω από την κορυφή, πράγμα μη συνηθισμένο. Πάντως, ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα το ξεπεράσει όλο αυτό.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, για να καλύψει αυτό το -7, αυτήν την απόσταση από την κορυφή, χρειάζεται νίκες. Και καλείται να «χτίσει» σερί επιτυχιών στην Ελλάδα, κάτι που θα του δώσει και την απαιτούμενη ψυχολογία. Το ένα φέρνει το άλλο και ο Θρύλος καλείται να δείξει τη δυναμική του.

Απέναντι στον ΟΦΗ ψάχνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα τον ανεβάσει ενόψει και των επόμενων αγώνων με Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν και ΠΑΟΚ στον Πειραιά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης