Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο γνώριμος Πόουσον σφυρίζει στο Μπακού

Ο γνώριμος Πόουσον σφυρίζει στο Μπακού
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 12:17

Σε ρυθμό Ευρώπης. Σε ρυθμό Europa League μπαίνει ξανά ο Θρύλος. Μπροστά του έχει το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Καραμπάγκ και τίποτε άλλο δεν βλέπει, πέρα από τη νίκη. Το παιχνίδι είναι σε δύο ημέρες, το βράδυ της Πέμπτης. Και από το μεσημέρι της Τρίτης, η UEFA έκανε γνωστή και τη διαιτητική ομάδα, η οποία θα έχει την ευθύνη να «κουμαντάρει» το σημαντικό αυτό ματς. Με πρώτο διαιτητή τον Άγγλο Πόουσον και όλη τη διαιτητική ομάδα επίσης από την Αγγλία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Πόουσον είχε διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη, τη σεζόν 2018-19, με αποτέλεσμα τότε να είναι ισόπαλο 2-2. Παράλληλα, ο 43χρονος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς το 2021/22 διηύθυνε το Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ (1-0), το 2020/21 το Ομόνοια - ΠΑΟΚ (2-1), το 2019/20 το Άγιαξ - ΠΑΟΚ (3-2), το 2017/18 Αούστρια Βιέννης - ΑΕΚ (0-0) και Καμπάλα - Παναθηναϊκός (1-2). Αρκετές φορές έχει βρεθεί στον δρόμο ελληνικών ομάδων και μία στου Ολυμπιακού.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Λι Μπιτς, Ίαν Χάσιν, ενώ τέταρτος ο Τζον Μπρουκς. Στο VAR θα είναι ο επίσης Εγγλέζος, Ντάρεν Ίνγκλαντ, με το αγγλικό επώνυμο όλων των εποχών…

Διαβάστε επίσης

Ο Χάμες «κερνάει καφέ» τους αντιπάλους!

Ο Χάμες «κερνάει καφέ» τους αντιπάλους!

Ο παγκόσμιος Κολομβιανός δείχνει από νωρίς ότι θα αφήσει το στίγμα του εδώ και θα γράψει το όνομά του στην «ερυθρόλευκη» ιστορία. Είναι ήδη σημείο αναφοράς, στον νέο Ολυμπιακό!