Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Ανατροπή στη Σούπερ Λιγκ 2, τότε η σέντρα

Ολυμπιακός Β’: Ανατροπή στη Σούπερ Λιγκ 2, τότε η σέντρα
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 15:43

Ο Ολυμπιακός Β’, ο οποίος θα συμμετάσχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, προετοιμάζεται για να δουλέψει σωστά και σε επίπεδο επισήμων υποχρεώσεων, για να φτιάξει τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έρθουν για να ενισχύσουν την πρώτη ομάδα και να τονώσουν το ρόστερ του Ολυμπιακού, με δικά του παιδιά. Στον Ολυμπιακό Β’ δουλεύουν εντατικά, για να μπορέσουν να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα, η οποία πήγε ξανά πίσω…

Στις 5 Σεπτεμβρίου είχε αποφασιστεί το πρωτάθλημα να αρχίσει στις 16 Δεκεμβρίου, όμως αυτό άλλαξε. Όπως όλα δείχνουν, πλέον, η σέντρα θα γίνει στις 6/11. Και για τότε πλέον βλέπει την έναρξη και ο Ολυμπιακός Β’.

Αναλυτικά οι όμιλοι όπως διαμορφώθηκαν:

Βόρειος Όμιλος: Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, ΑΣΑ, Πανσερραϊκός, Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Διαγόρας

Νότιος Όμιλος: Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης