Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπό πίεση ο Κομπουαρέ στη Ναντ

Υπό πίεση ο Κομπουαρέ στη Ναντ
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 14:27

Από τις 8/9 και τη νίκη επί του Ολυμπιακού, η Ναντ είναι σε τραγική κατάσταση. Εδώ που τα λέμε και εκείνο το βράδυ από διαιτητική εύνοια κέρδισε. Θα μπορούσε (και θα έπρεπε) το ματς να είχε μείνει στο 1-1 και να κάναμε άλλη κουβέντα τώρα, αναφορικά με την πρόκριση της ομάδας του Πειραιά, στο Conference League. Όπως και να ‘χει, ο Κομπουαρέ είναι σε μεγάλη πίεση, στον πάγκο των «καναρινιών». Κάθε ματς το οποίο παίζει είναι για εκείνον… τελικός.

Πρέπει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ ο Θρύλος και να κερδίσει την τρίτη θέση στον όμιλο. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Καραμπάγκ δεν είναι αδιάφορη, μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό την περασμένη Πέμπτη, πρέπει ο Ολυμπιακός να κοιτάξει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στη Γερμανία. Και ει δυνατόν να νικήσει την, επίσης αδιάφορη Φράιμπουργκ. Η οποία βεβαίως δεν θα κατέβει να… αφήσει το ματς, αλλά όσο να ‘ναι, δεν θα νιώθει την ίδια πίεση νίκης, με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρουν στη Γαλλία, ο Κομπουαρέ είναι υπό… επιτήρηση και κάθε αγωνιστική κρίνεται η παραμονή του στον πάγκο ή όχι. Ο Ολυμπιακός οφείλει αυτό να το δει πολύ σοβαρά και να προσπαθήσει μέχρι τέλους, για να συνεχίσει στο Conference League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης