Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έβαλε το «εμείς» πάνω από το «εγώ»

Έβαλε το «εμείς» πάνω από το «εγώ»
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 10:10

Κατανοεί και ο ίδιος ο Μίτσελ, ο οποίος φυσικά δεν είναι χθεσινός ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε και στο… παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Και ο ίδιος και η ομάδα του. Μακριά από την κορυφή, με ένα ρόστερ το οποίο θέλει ξεσκαρτάρισμα, με ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν δυνατότητες και είχαν στερηθεί τη δυνατότητα να τις δείξουν. Με δυσκολίες καθημερινά, στο Ρέντη, με τον μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών στα χέρια του, με τον κόσμο να αδημονεί να δει κάτι καλύτερο, από αυτό το οποίο βλέπει έως τώρα. Δικαίως αδημονεί. Δικαίως αντιδρά και διαμαρτύρεται, γιατί υποστηρίζει μια μεγάλη ομάδα.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ο Μίτσελ επέλεξε όχι απλώς να υπερασπιστεί τους ποδοσφαιριστές του, αλλά όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού, βάζοντας το «εμείς» πάνω από όλα. «Σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνήσω με τίποτα που λέγεται εναντίον των ποδοσφαιριστών μου. Θα τους δικαιολογώ και θα τους υπερασπίζομαι πάντα, γιατί πρέπει όλοι να καταλάβουμε, πως ότι και να συμβαίνει, όλοι βρισκόμαστε εδώ με τις καλύτερες προθέσεις και σκοπό να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό. Αυτό αφορά και τους παίκτες και τον προπονητή», είπε.

Κουβέντες οι οποίες πείθουν περισσότερο από το «αναλαμβάνω την ευθύνη», το οποίο ακούγαμε μέχρι πρόσφατα. Οι άνθρωποι σε καίριες θέσεις, άλλωστε, για αυτό είναι εκεί. Για να αναλαμβάνουν την ευθύνη, κρατώντας βεβαίως την τύχη στα χέρια τους. Ο Μίτσελ επέλεξε να βγει μπροστά, όχι… προσφέροντας εαυτόν θυσία, αλλά τονίζοντας ότι ΟΛΟΙ όσοι είναι δίπλα του, είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Πάει και τελείωσε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης