Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή η αποστολή ας είναι η (νέα) αρχή

Αυτή η αποστολή ας είναι η (νέα) αρχή
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 14:55

Σημαντική είναι, αναμφίβολα, η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην αποστολή του Ολυμπιακού, μετά από καιρό απουσίας και με πολλά «πάνω-κάτω» στην υπόθεσή του. Ο Έλληνας άσος είναι σημαντικός για τον Θρύλο. Το γνωρίζει καλά και το γνωρίζουν καλά και στο Ρέντη, ο Μίτσελ, οι συνεργάτες του, αλλά και όλοι όσοι είναι γύρω από την ομάδα.

Αναφέραμε χθες ότι δεν πρέπει οι προσδοκίες να είναι υπέρμετρες, για έναν ποδοσφαιριστή εξαιρετικό μεν, από απραξία δε. Ο Φορτούνης πρέπει πρώτα να καταφέρει να ενταχθεί ξανά στην ομάδα. Να «μπει» ξανά στο σύνολο. Και η αλήθεια είναι ότι στο «10», εκεί όπου «λάμπει», ο Ολυμπιακός διαθέτει… υπερόπλα! Χάμες, Μπιέλ, Βαλμπουενά ακόμη, αν θέλετε… Ή και Ίνμπομ. Λιγότερο, ο Νοτιοκορεάτης.

Αυτή η αποστολή, για το Αγρίνιο, μπορεί να είναι μια νέα αρχή. Και πρέπει. Ο Φορτούνης έλειψε σε όλους μας. Και ξέρουμε άπαντες ότι μπορεί να δώσει πράγματα στην ομάδα. Στο χέρι του είναι να το πράξει. Αλλά πρέπει πρώτα ο ίδιος να δηλώσει «παρών». Κανονικά και «με τον νόμο» που λέμε. Να το φωνάξει!

Στο μεταξύ, ας παραμείνουμε όλοι συγκεντρωμένοι στα της ομάδας. Αυτά είναι που μετρούν, πάνω από όλα. Αυτά είναι που κάνουν τη διαφορά. Τα της ομάδας. Για αυτή πρέπει να παίξει πρώτα ο Φορτούνης. Και στη συνέχεια να πάρει ο ίδιος, μέσα από την ομάδα, την ώθηση που θέλει. Για να «λάμψει» ξανά, όπως άπαντες γνωρίζουμε ότι μπορεί. Τώρα μετράει ΜΟΝΟ η ομάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης