Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέσα Φορτούνης, Μπιέλ, Άβιλα, χωρίς Ουί Τζο και Μπα στο Αγρίνιο ο Θρύλος!

Μέσα Φορτούνης, Μπιέλ, Άβιλα, χωρίς Ουί Τζο και Μπα στο Αγρίνιο ο Θρύλος!
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 13:59

Με Φορτούνη να δηλώνει ΠΑΡΩΝ και με τον Πεπ Μπιέλ να επιστρέφει στην αποστολή, ο Θρύλος είναι έτοιμος για να πάει στο Αγρίνιο και να νικήσει τον Παναιτωλικό στην έδρα του. Το βράδυ του Σαββάτου το ματς, για το οποίο επιστρέφει στην αποστολή και ο Γκονζάλο Άβιλα. Εκτός μένει ο Ουί Τζο Χουάνγκ, με τον συμπατριώτη του Ίνμπομ να είναι μέσα. Εκτός μένει και ο Ουσεϊνού Μπα, με γρίπη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ και η αποστολή:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (22/10, 19:30) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ). Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (21/10) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο προπονητής κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Στουρνάρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Διαβάστε επίσης