Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τον Καραπαπά έτρεξαν πάλι, για την ΑΕΚ σφύριζαν αδιάφορα!

Για τον Καραπαπά έτρεξαν πάλι, για την ΑΕΚ σφύριζαν αδιάφορα!
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 15:27

Άλλο ένα σκάνδαλο εν εξελίξει! Έτρεξαν να καλέσουν σε απολογία τον Κώστα Καραπαπά, για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, απόρροια των όσων η ομάδα του Πειραιά βιώνει διαρκώς και φέτος, από τη διαιτησία, την ΚΕΔ, την ΕΠΟ. Την ίδια ώρα, η προθεσμία για να καλέσουν την ΑΕΚ, για την προκλητική ανακοίνωσή της, για… «παράγκες» και άλλα τέτοια γραφικά, παρήλθε! Εκεί… σφύριζαν αδιάφορα! Δεν έγινε και κάτι, αρκεί να τιμωρείται ο Ολυμπιακός και τα στελέχη του. Αυτό είναι και το μόνο που ενδιαφέρει την «εξυγίανση».

Αναλυτικά ασκήθηκε δίωξη: - Στον κ. Κώστα ΚΑΡΑΠΑΠΑ - διότι ως αξιωματούχος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.
Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Ας μας πουν οι «δέκα Μοντέστο» ξανά για τα… 100-0 που δήθεν «θέλει» ο Ολυμπιακός. Και αν η ομάδα τους τα απολάμβανε αυτά τα 100-0 εδώ και χρόνια και τώρα αυτά έχουν γίνει… 1000-0! Άντε γιατί και η προπαγάνδα έχει τα όριά της!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης