Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σάρωσε το Σάββατο ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός (photos)

Σάρωσε το Σάββατο ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός (photos)
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 11:49

Με τρεις εκτός έδρας νίκες και μόλις μία εντός, ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός, σε όλα τα επίπεδα, Ακαδημιών και πρώτης ομάδας, είχε ένα… σαρωτικό Σάββατο (22/10). Απέναντι σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό Χ2, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και πήρε ΟΛΑ τα ματς του…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Από τους Παίδες της Κ15 και τη νίκη τους 2-1 επί της ΑΕΚ, πήγαμε στους Εφήβους της Κ17 και τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού. Δύο ντέρμπι είχαν οι μικροί, τα πήραν και τα δύο. Και μάλιστα το 2ο στην έδρα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα Νέων της Κ19 έκανε τη δουλειά της στο Αγρίνιο, επί της Κ19 του Παναιτωλικού, για να έρθει το βράδυ και το φινάλε με τον Θρύλο να νικά, σε επίπεδο πρώτης ομάδας, τον Παναιτωλικό. Για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Θρύλος έφυγε από το Αγρίνιο με το «διπλό».

«Ένα τέλειο ποδοσφαιρικό Σάββατο», έγραψε η ΠΑΕ στα Social Media…

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Μια γεύση κανονικότητας

Μια γεύση κανονικότητας

Ο Ολυμπιακός είναι ΑΥΤΟΣ. Μια ομάδα η οποία πηγαίνει στην έδρα του -κάθε- Παναιτωλικού και φεύγει με καθαρό 0-2 και με κόντρα διαιτησία.

Φτιάχνει σερί και ψυχολογία

Φτιάχνει σερί και ψυχολογία

Μετά το «μηδέν παθητικό» στο Μπακού, ήρθε και εκείνο στο Αγρίνιο, για τον Πασχαλάκη. Σημαντικό να χτίζει ψυχολογία. Και σερί…