Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια γεύση κανονικότητας

Μια γεύση κανονικότητας
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 12:34

Πήραμε μια γεύση από κανονικότητα, το Σάββατο. Μια εικόνα την οποία στο λιμάνι θέλουν να επαναφέρουν και να επιβάλουν. Δεν νοείται να συζητάμε για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, στην έδρα όλων των ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός είναι ΑΥΤΟΣ. Μια ομάδα η οποία πηγαίνει στην έδρα του -κάθε- Παναιτωλικού και φεύγει με καθαρό 0-2 και με κόντρα διαιτησία.

Το έκανε το Σάββατο ο Θρύλος. Πήγε στην έδρα του Παναιτωλικού και με κόντρα διαιτησία, έδωσε στον κόσμο του μια γεύση από κανονικότητα. Χάμες, Μπιέλ, Ματιέ, λοιποί άσοι, 0-2, γεια σας… Και όχι… σβηστά. Όχι όπως άλλοι, στο χαλαρό. Ο Θρύλος με προσπάθεια. Αλλά άνετος. Και κυριαρχικός και όπως πρέπει. Με δύο γκολάρες, μαγικές. Και… ΓΕΙΑ ΣΑΣ! Φιλάκια σαν αυτά που έστελνε ο Μπαρτζώκας και έγιναν viral!

Ας είναι αυτή η νίκη, με γεύση από κανονικότητα, μια νέα αρχή. Να δούμε την ομάδα ακόμη καλύτερη και με ακόμη περισσότερες νίκες, σαν τη χθεσινή. Άνετες και καθαρές. Και με κόντρα διαιτησία… Έτσι θα πάει. Έτσι πρέπει να είναι και ο Θρύλος…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης