Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαιτητές, βοηθοί, πέναλτι, κόρνερ, οφσάιντ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Διαιτητές, βοηθοί, πέναλτι, κόρνερ, οφσάιντ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 14:40

Ο Ολυμπιακός δεν περίμενε και… πασίγιο. Εδώ δεν του κάνουν οι απολίτιστοι αντίπαλοί του όταν έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Θα του κάνουν εν μέσω φουλ «εξυγίανσης» εις βάρος του;! Μπα… Το αντίθετο. Βάλλουν αδιάκοπα, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας… Διαιτητές, βοηθοί, πέναλτι, κόρνερ, οφσάιντ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Όλα «παίζουν», όλα είναι στο… τραπέζι και κάθε φορά βγαίνει και νέο βέλος από τη φαρέτρα του συστήματος, εις βάρος του Ολυμπιακού…

Ολομέτωπη η επίθεση του συστήματος αυτού στον Ολυμπιακό. Είναι σε πλήρη εξέλιξη. Χειρότερα από ποτέ… Όχι απλώς δεν του δίνουν αυτά που δικαιούται, αλλά τον βγάζουν και… τρελό που τα ζητάει… ΟΛΟΙ συμμετέχουν ενεργά. Ή… δεν συμμετέχουν ενεργά. Αναλόγως… Από τον διαιτητή μέχρι το VAR. Όταν δεν μπορεί ο πρώτος, έρχεται ο βοηθός. Όταν τα… χαλάνε αυτοί, πιάνει δουλειά (ή ΔΕΝ πιάνει δουλειά) το VAR. Άλλες φορές ανακαλύπτει, άλλες φορές είναι… αρνητής πραγματικότητας, το VAR με τον Ολυμπιακό.

Γι’ αυτό λέμε. Τέτοιες νίκες θέλει ο Θρύλος. Τέτοιες καθαρές και με κόντρα διαιτησία. Να… περνάει από πάνω τους, ρε παιδί μου… Μόνο έτσι καταλαβαίνουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης