Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εναλλακτική σκέψη με τον Χουάνγκ ενόψει Φράιμπουργκ

Η εναλλακτική σκέψη με τον Χουάνγκ ενόψει Φράιμπουργκ
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 13:44

Απέναντι στη Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός θέλει απαραιτήτως να πάρει ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα. Και θα πιέσει για αυτό. Είναι σημαντικό να νικήσει, εάν μπορεί, προκειμένου να φέρει την παρτίδα στα μέτρα του, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Το πλάνο για την ενδεκάδα δείχνει ένα 3-5-2, ως πιο πιθανό σχηματισμό. Και σε αυτό είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Ίνμπομ Χουάνγκ σε ρόλο σημαντικό στο κέντρο.

Ο Ίνμπομ μπορεί να είναι ή να μην είναι στην 11άδα κόντρα στη Φράιμπουργκ, καθώς ο Μίτσελ το… δουλεύει. Και αυτές είναι οι δύο θέσεις στις οποίες μπορεί να παίξει…

Η πρώτη είναι στο «10», πίσω από τους Γκάρι Ροντρίγκες και Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Αλλά και μπροστά από τους Ανδρέα Μπουχαλάκη και Πιερ Κούντε. Οι δύο μέσοι είναι πιθανό να έχουν μπροστά τους τον εξαιρετικό Νοτιοκορεάτη, ως «10», σε έναν ελεύθερο ρόλο, με στόχο να «τροφοδοτεί» τους επιθετικούς του Μίτσελ.

Η δεύτερη θέση είναι στο «8». Ο Νοτιοκορέάτης να έρθει πιο πίσω και να αφήσει εκτός τον Κούντε. Να παίξει δηλαδή, μαζί με τον Μπουχαλάκη, με τον Μπιέλ να έρχεται και να μπαίνει στην ενδεκάδα, ως «10», μπροστά τους. Το δοκίμασε και αυτό ο Μίτσελ και είναι πιθανό να το δούμε. Ο Κούντε, όπως προαναφέραμε, είναι επίσης πολύ πιθανό να μπει στην 11άδα, γεγονός που ενισχύει το πρώτος σενάριο, με τον Ίνμπομ πίσω από τους φορ…

Πιθανώς στη σημερινή προπόνηση να έχουμε καλύτερη εικόνα και θα σας τη μεταφέρουμε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Πάτησε» Γερμανία ο Θρύλος! (photo)

«Πάτησε» Γερμανία ο Θρύλος! (photo)

Η ομάδα του Πειραιά έφτασε στον προορισμό της και προχωρά με το πρόγραμμά της, ενόψει του αυριανού μεγάλου ματς με τη Φράιμπουργκ.

Σε φουλ ρυθμό Ευρώπης!

Σε φουλ ρυθμό Ευρώπης!

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για Γερμανία και προχωρά το πρόγραμμά του, ενόψει του μεγάλου αυριανού (Πέμπτη) ματς.