Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δείξε τα καρύδια σου

Δείξε τα καρύδια σου
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 10:51

Ο Ολυμπιακός υπέστη έναν κακό αποκλεισμό, στην Ευρώπη. Δεν κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στον έβδομο όμιλο και έπρεπε όλα να… στραβώσουν σχεδόν ταυτοχρόνως, για να συμβεί αυτό. Τα αναλύσαμε, τα είπαμε διεξοδικά. Η Ναντ, ο Τοβέρ, το γκολ στο 93’ του Κίμπλερ… Δεν υπάρχει λόγος να στεκόμαστε πλέον σε αυτά. Και πόσο μάλλον η ομάδα, η οποία είναι η πρώτη, η οποία πρέπει να προχωρήσει μπροστά!

Ολυμπιακός είσαι. Σήκωσε άμεσα κεφάλι, νίκα τη Λαμία και προχώρα δυνατός. Δείξε τα… καρύδια σου, που λέμε. Ο Μίτσελ έκανε αυτό που έπρεπε. Βγήκε μπροστά και μίλησε στην ομάδα του, φροντίζοντας να τονώσει το ηθικό των παικτών του, ενόψει της συνέχειας. Τώρα υπάρχει μόνο ένα πράγμα, το οποίο μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει. Το οποίο πρέπει να κάνει. Να βγει μπροστά και να αντεπιτεθεί. Αφήνοντας στην άκρη την Ευρώπη, να επικεντρωθεί στον μεγάλο του στόχο. Στο 48ο.

Η αρχή γίνεται από τη Λαμία. Ακολουθούν Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός, ΑΕΚ. Δεν υπάρχει χρόνος, δεν υπάρχουν περιθώρια. Τα ματς αυτά πρέπει να κερδηθούν όλα. Ο Θρύλος μπορεί. Και τον ΠΑΟΚ μπορούσε να πάρει. Δεν θα είναι κάθε μέρα τ’ Άη Γιαννιού, που λέμε… Τώρα μετρούν οι νίκες και σε αυτές πρέπει να επικεντρωθεί ο Ολυμπιακός!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης