Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη και τρίποντο σήμερα και μετά τα λέμε

Νίκη και τρίποντο σήμερα και μετά τα λέμε
Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 09:40

Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις τα αυτονόητα, είναι η αλήθεια. Ο Ολυμπιακός στις 16:00 ρίχνεται ξανά στη μάχη της Σούπερ Λιγκ και απέναντι στη Λαμία, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, θέλει τα αυτονόητα. Νίκη. Τρίποντο. Καλή εμφάνιση. Αντίδραση. Ο Θρύλος επιστρέφει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με τον κόσμο του στο πλευρό του και θέλει να επιστρέψει και στις καλές εμφανίσεις, να παραμείνει σε καλά επίπεδα απόδοσης και να πάρει αυτό το οποίο θέλει.

Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό σήμερα να κάνει ένα καλό ματς. Ένα καλό ματς συνολικά. Μια καλή νίκη. Να έχει καλή απόδοση, να προσφέρει και θέαμα, εκτός από το τρίποντο. Απέναντί του έχει μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη, η οποία αντιστέκεται και η οποία θα αντισταθεί και σήμερα. Όλοι κόντρα στον Ολυμπιακό θέλουν να βγάλουν την καλύτερη εικόνα τους, άλλωστε.

Έχει ελλείψεις ο Ολυμπιακός. Σημαντικές. Τις αναλύσαμε. Εκτός έχουν μείνει οι Εμβιλά, Σισέ, Γκάρι Ροντρίγκες, Βρσάλικο, Ρέτσος, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Κούντε, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Ραντεβού στις 16:00 για άλλο ένα ματς πρωταθλήματος! Νίκη και τρίποντο σήμερα και μετά τα λέμε… Τα λέμε και για τα υπόλοιπα, τις Λεωφόρους και αυτά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης