Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόγραμμα «φωτιά», τέσσερα ματς σε δύο εβδομάδες

Πρόγραμμα «φωτιά», τέσσερα ματς σε δύο εβδομάδες
Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 10:11

Μπήκε ο Νοέμβρης και… «τρέχει». Και είναι ένας κρίσιμος Νοέμβρης, αν και μόλις μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα… «τρέξει» αγωνιστικά! Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα ευρωπαϊκό ματς, ένα εκτός έδρας και δύο ντέρμπι, μέσα σε δύο εβδομάδες και μέχρι τη διακοπή. Μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, Κυριακή, είναι το στόρι και μετά… Μουντιάλ. Αλλά μέχρι εκεί, θα «παιχτούν» πολλά. Και ο Θρύλος έχει μπροστά του αλλεπάλληλες υποχρεώσεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη, με Ευρώπη. Υποχρέωση, όπως και να το κάνει, το να κερδίσει τη Ναντ. Και ας μην έχει δυνατότητα πρόκρισης πια, από τον έβδομο όμιλο του Europa League. Το τρίποντο, για να κλείσει την παρουσία του στον όμιλο με θετικό τρόπο και μπροστά στο κοινό του.

Η συνέχεια δίνεται στη Λεωφόρο, με το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, του ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά… Ο Ολυμπιακός πάει στη Λεωφόρο για να κάνει αυτό που ξέρει, να νικήσει τον ΠΑΟ και να του κόψει τη φόρα.

Εκτός έδρας συνέχεια, με τον Λεβαδειακό, για τη 12η αγωνιστική, εμβόλιμη της Σούπερ Λιγκ. Ο αντίπαλος δεν «τρομάζει», το ταξίδι είναι κοντινό, αλλά είναι άλλη μια υποχρέωση, ξανά πριν από ντέρμπι.

Και το πρόγραμμα κλείνει στις 13 του μήνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη… Άλλο ένα ντέρμπι το οποίο θα κρίνει πολλά, για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Δεν συζητάμε, φυσικά ότι ο Θρύλος πρέπει να το πάρει και αυτό, για λόγους βαθμολογικούς και ψυχολογίας…

Διαβάστε επίσης