Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο ο Ολυμπιακός

Μόνο ο Ολυμπιακός
Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 10:36

Την ώρα κατά την οποία οι αντίπαλοί του ξέρουν μονάχα να κουνούν το δάχτυλο, αναδεικνύονται οτιδήποτε δεν πηγαίνει καλά στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, ο ίδιος ο Θρύλος είναι ακόμη… παρών! Ακόμη και την ύστατη ώρα, μόνο ο Ολυμπιακός είναι παρών και συνεχίζει να «μάχεται» για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και ο Ολυμπιακός, ενώ κάνει μεγάλο αγώνα για να επανέλθει στην κανονικότητά του, καλείται και απόψε (19:45) απέναντι στη Ναντ, να παλέψει ξανά για τους βαθμούς της UEFA.

Και όχι μόνο για τον εαυτό του, προφανώς, αλλά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε φέτος στην Ευρώπη, όπως θα έπρεπε, όπως θα μπορούσε. Ωστόσο, ήταν εκεί. Πάλεψε και παλεύει ακόμη, να φέρει βαθμούς στην Ελλάδα. Την ώρα κατά την οποία οι άλλοι παραμένουν στον καναπέ τους και… κουνούν το δάχτυλο. Έχοντας προσφέρει το απόλυτο «μηδέν» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ως συνήθως.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακόμη και την τελευταία αγωνιστική, να είναι επιφορτισμένος με το να προσπαθήσει να τονώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να προσφέρει σε αυτό, ακόμη και αν ο ίδιος δεν έχει να κερδίσει κάτι από αυτό, αφού πρόκριση απόψε δεν κρίνεται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης