Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούπερ Λιγκ: Η επαγγελματική διαιτησία στην Ελλάδα

Σούπερ Λιγκ: Η επαγγελματική διαιτησία στην Ελλάδα
Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 10:20

Αναφέραμε και χθες ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκη ΠΡΑΓΜΑΤΙ λειτουργεί στη Σούπερ Λιγκ, όπως λειτουργεί στον Ολυμπιακό. Όχι όμως με τον τρόπο με τον οποίο το παρουσιάζουν οι προπαγανδιστές. Δηλαδή όχι για το συμφέρον του Ολυμπιακού, αλλά για το συμφέρον ΟΛΩΝ. Και λειτουργεί όπως λειτουργεί στον Ολυμπιακό, δηλαδή με ΕΡΓΑ και όχι με λόγια. Όπως άλλοι… Λόγια και… παρασκήνιο. Όχι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης λειτουργεί με διαφάνεια και με έργα και προχωρά μπροστά. Μπροστά, εκεί όπου υπάρχει η επαγγελματική διαιτησία!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το πρωί της Πέμπτης 3/11, η Σούπερ Λιγκ έδωσε στη δημοσιότητα την παρουσίαση της μελέτης για την υλοποίηση της επαγγελματικής διαιτησίας.

«H αναλυτική παρουσίαση του τεχνικού συμβούλου και εκπαιδευτή Διαιτησίας της Super League κ. Mark Clattenburg για την επαγγελματική Διαιτησία, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, στη συνεδρίαση της 1ης Νοεμβρίου 2022», αναφέρει ο συνεταιρισμός στην ανακοίνωσή του.

Δείτε την παρουσία ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

Μόνο ο Ολυμπιακός

Μόνο ο Ολυμπιακός

Ακόμη και την ύστατη ώρα, μόνο ο Ολυμπιακός είναι παρών και συνεχίζει να «μάχεται» για το ελληνικό ποδόσφαιρο.