Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εμπειρία του Πασχαλάκη και η ηρεμία στην άμυνα

Η εμπειρία του Πασχαλάκη και η ηρεμία στην άμυνα
Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 13:55

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ένα από τα πρόσωπα του σημερινού ντέρμπι. Για πρώτη φορά σε «αιώνια» μάχη, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά μόνο… πρωτάρης δεν είναι, σε δυνατά ματς και μεγάλα ντέρμπι. Είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας και ικανός. Και αναμένεται απόψε να πάρει ξανά το χρίσμα του Μίτσελ. Με τον Έλληνα πορτιέρε κάτω από τα δοκάρια στη Λεωφόρο, ο Θρύλος. Και η παρουσία του μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο, στο να μείνει το «μηδέν» πίσω.

Η εμπειρία του Πασχαλάκη και η ηρεμία στην άμυνα, την οποία δίνει ένας γκολκίπερ, ο οποίος μπορεί να εμπνεύσει σιγουριά, είναι στοιχεία τα οποία μπορούν να κάνουν τον Ολυμπιακό να πάρει προβάδισμα γερό, στη «μάχη» για τη νίκη.

Ο Πασχαλάκης δεν ενεπλάκη καθόλου με την προετοιμασία του ματς απέναντι στη Ναντ. Έμεινε όλη αυτή την εβδομάδα απολύτως προσηλωμένος στη δουλειά που έκανε ο Μίτσελ ενόψει ντέρμπι. Με την πείρα του, τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του και την ψυχραιμία του, ως γκολκίπερ, μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό ένα σημαντικό αβαντάζ, σε αυτό το μεγάλο «αιώνιο» ντέρμπι.

Η πολύ πρόσφατη παρουσία του, στο ματς με τη Φράιμπουργκ και η εξαιρετική απόδοση, την οποία είχε εκεί, μπορεί να αποτελέσει οδηγό, για το αποψινό παιχνίδι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης