Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «βαριά χαρτιά» του Ολυμπιακού στο κέντρο, για το ντέρμπι!

Τα «βαριά χαρτιά» του Ολυμπιακού στο κέντρο, για το ντέρμπι!
Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 14:26

Η εμπειρία του Γιαν Εμβιλά από ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα και ικανότητα του σούπερ Γάλλου, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός ότι δίπλα του ο Ίνμπομ Χουάνγκ γίνεται ακόμη καλύτερος, στον άξονα του Ολυμπιακού. Η ποιότητα του Νοτιοκορεάτη χαφ και η αυταπάρνηση με την οποία και εκείνος αγωνίζεται, διαρκώς. Στοιχεία τα οποία αν ο Ολυμπιακός πάρει απόψε, ανασταλτικά και δημιουργικά, μπορεί να κάνει τη διαφορά, απέναντι στον Παναθηναϊκό και να τον νικήσει.

Ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά και σε αυτό το ματς, από τους Ίνμπομ Χουάνγκ και Γιάν Εμβιλά. Παίζει μεγάλο ρόλο η κατάσταση στην οποία θα βρεθούν οι δύο μέσοι του, οι οποίοι θα έχουν δύσκολο έργο, αναμενόμενα, στο ντέρμπι. Για κάθε παίκτη το ντέρμπι είναι ιδιαίτερο και η δυσκολία ανεβαίνει, αλλά αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να ελέγξει τη μεσαία γραμμή, τότε θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα προς το να πάρει το ματς.

Ο Εμβιλά και ο Χουάνγκ αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του Ολυμπιακού. Ο άξονας συνολικά θα παίξει μεγάλο ρόλο. Αναλύσαμε για Πασχαλάκη, λίγο νωρίτερα. Θα μιλήσουμε πιο μετά για Σωκράτη-Ντόι, αλλά και για Χάμες-Μπακαμπού. Ο άξονας μπορεί να δώσει τη νίκη στον Θρύλο. Ξεκάθαρα. Ο Μίτσελ το ξέρει και θέλει να δει τους δύο κεντρικούς του χαφ απόψε να… φυσάνε! Να είναι στο απόγειο της απόδοσής του!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης