Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον ΦΟΒΟ μας θα έχετε! (video)

Τον ΦΟΒΟ μας θα έχετε! (video)
Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 - 01:07

Την τέλεια «ληστεία» είδαμε το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (1-1) για την 11η αγωνιστική της Super League. Κανονική «κλοπή» και έτσι στέρησαν από τον Ολυμπιακό μία μεγάλη και δίκαιη νίκη.

Και ένα ματς για 0-4, ήρθε 1-1. Και ήρθε 1-1 από ανύπαρκτο πέναλτι. Από πέναλτι-«μαϊμού» και εκτός χρόνου. Εννοείται ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση. Αλλά η «παράβαση» που έδειξε ο διαιτητής στον Άβιλα για «μαρκάρισμα» πάνω στον Ιωαννίδη, ήταν εκτός χρόνου καθυστερήσεων. Έξι λεπτά είχε δείξει ο 4ος, στο 7ο λεπτό έγινε η φάση. Και από εκεί που ο Άβιλα θα έδιωχνε και θα τελείωνε το παιχνίδι, «ανακαλύφθηκε» πέναλτι. «Μαϊμουδένιο πέναλτι»!

Τον τρέμουν τον Ολυμπιακό, ρε φίλε! Ακόμη και στο -10 τον ΤΡΕΜΟΥΝ! Γι’ αυτό και γίνεται ό,τι γίνεται. Γι’ αυτό και έγινε και στη Λεωφόρο ό,τι έγινε με τη «ληστεία».

Τρέμουν τον Ολυμπιακό ακόμη και τώρα που είναι στο -10. Έναν Ολυμπιακό που έδειξε στο γήπεδο ότι μπορεί να το γυρίσει. Ακόμη και με τέτοιες «ληστείες»...

Τον ΦΟΒΟ μας θα έχετε!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης