Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέμα και στη Δανία η «ληστεία» στη Λεωφόρο: «Οργή για τον Κέλετ! Η μεγαλύτερη σφαγή στην ιστορία»

Θέμα και στη Δανία η «ληστεία» στη Λεωφόρο: «Οργή για τον Κέλετ! Η μεγαλύτερη σφαγή στην ιστορία»
Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 - 22:08

Με τα πεπραγμένα του Γιάκομπ Κέλετ ασχολούνται σήμερα και στη Δανία, την πατρίδα του. Βλέπετε, η είδηση της «ληστείας» στη Λεωφόρο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έγινε πρώτο θέμα και στη Δανία.

Η ιστοσελίδα «ekstrabladet.dk» έχει εκτενές ρεπορτάζ για την «σφαγή» στη Λεωφόρο και τιτλοφορεί το άρθρο με τον εξής τίτλο: «Οργή για τον κορυφαίο Δανό διαιτητή - Η μεγαλύτερη σφαγή στην ιστορία».

«Η διαιτησία του Γιάκομπ Κέλετ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει τον Ολυμπιακό να απειλήσει με αποχώρηση από το ελληνικό πρωτάθλημα. Το αφεντικό του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορεί τον Κέλετ ότι έχει χειραγωγηθεί», αναφέρεται επίσης μέσα στο κείμενο.

Επιπλέον, υπάρχει αναφορά και στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Δανό διαιτητή και τις αποφάσεις που πήρε. Κυρίως για εκείνη στο φινάλε με το ανύπαρκτο πέναλτι!

Επισημαίνεται, δε, ότι η ιστοσελίδα από τη Δανία επικοινώνησε με τον διαιτητή Κέλετ αλλά εκείνος αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι.

Θέμα και στη Δανία η «ληστεία» στη Λεωφόρο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης