Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Marca για τη συνύπαρξη Χάμες και Μίτσελ στον Θρύλο

Η Marca για τη συνύπαρξη Χάμες και Μίτσελ στον Θρύλο
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 10:20

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει ήδη αναλάβει έναν σημαντικό, ηγετικό ρόλο στον Ολυμπιακό. Αποτελεί βασική πηγή έμπνευσης για όλη την ομάδα, ενώ ήδη βγαίνει μπροστά, στο γήπεδο, παίρνοντας την ομάδα πάνω του, όταν χρειάζεται. Παιχνίδι με το παιχνίδι εμφανίζεται ολοένα και πιο έτοιμος και σε καλύτερη κατάσταση, γεγονός που τον βοηθά να αναδεικνύει την ικανότητά του και να προσφέρει στην ομάδα. Και η Marca, με ειδική μνεία, στέκεται στη συνύπαρξη Μίτσελ-Χάμες στον Θρύλο. Αλλά και στο πως ο Ισπανός προπονητής κατάφερε ήδη να αναδείξει τον Χάμες σε ηγέτη του Ολυμπιακού!

Η Marca αναφέρει πως ο Χάμες δεν ήταν χαρούμενος στο Κατάρ και πως έχει ήδη μεταμορφωθεί, σε σχέση με την εκεί εικόνα του. Το τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο το γνωρίζουν άπαντες και αυτό που αναφέρει το μεγάλο ισπανικό Μέσο είναι πως ο Μίτσελ πιστώνεται την αγωνιστική άνοδο του Χάμες, ως… «μάγος».

Όπως τονίζεται στο σχετικό κομμάτι, ο Μίτσελ έχει καταφέρει να «ξεκλειδώσει» τον Χάμες, παίρνοντας από εκείνον πολλά, μέσα στο γήπεδο. Έχει τονώσει την αυτοπεποίθηση του ποδοσφαιριστή του, του έχει δώσει έναν ελεύθερο ρόλο μέσα στο γήπεδο και τον έχει αναγάγει σε ηγέτη της ομάδας, γεγονός το οποίο επιτρέπει στον Χάμες να παίζει παίρνοντας πρωτοβουλίες και αποφάσεις που βοηθούν τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο.

Με αφορμή το ματς με την ΑΕΚ, η Marca επισημάνει τη «δίψα» του Χάμες για μεγάλα παιχνίδια και για μεγάλες προκλήσεις…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης