Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον στο Ρέντη!

Ολυμπιακός Β’: Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον στο Ρέντη!
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 10:34

Δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 και ο Ολυμπιακός Β’ ρίχνεται ξανά στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Με μεγάλο ενδιαφέρον σήμερα στο Ρέντη, όπου στις 13:45 υποδέχεται την Καλαμάτα (ΕΡΤ3) και θέλει φυσικά τη νίκη. Ο Ολυμπιακός Β’ στάθηκε όρθιος στην έδρα της Επισκοπής, την πρώτη αγωνιστική, αν και με 10 παίκτες για περισσότερη από μισή ώρα αγώνα, στο 2ο μέρος. Και τώρα θέλει να «βάλει» σε αγωνιστικό ρυθμό και δύο νέα πρόσωπα από την πρώτη ομάδα, τα οποία «μπαίνουν» σε δράση!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός Β’, άλλωστε, αυτό έχει ως στόχο, να δουλεύει παίκτες για την πρώτη ομάδα. Αυτό κάνει και με Κασάμι-Λάιντνερ στην αποστολή, το ματς θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικό!

Πάμε να θυμηθούμε την αποστολή του Γιάννη Οκκά:

Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπα, Χρυσόπουλος, Κωστή, Νταμπό, Ιμπαγάσα, Καλογερόπουλος, Καράκουτης, Κασάμι, Κατσουλίδης, Κινκουέ, Κυριαζής, Λάιντνερ, Λιάτσος, Νίκας, Νίκολιτς, Σαπουντζής, Συρμής, Βοΐλης.

Διαβάστε επίσης