Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δείξε, Θρύλε, ποιος είσαι, ποιος είναι ο πρωταθλητής!

Δείξε, Θρύλε, ποιος είσαι, ποιος είναι ο πρωταθλητής!
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 01:08

Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής (13/11, 19:30), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τη 13η αγωνιστική της Super League και θέλει, στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και τελευταίο πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, να πάρει τη νίκη.

Δεν έχει περιθώριο για άλλες απώλειες και καλείται να κερδίσει την ΑΕΚ, να μειώσει τη διαφορά από εκείνη και να στείλει τα «μηνύματά» του ότι είναι εδώ και είναι δυνατός, όσο και να τον θέλουν εκτός.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός τους Μαρσέλο, Βρσάλικο, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Σισέ, Μπα και Ντε Λα Φουέντε, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Βαλμπουενά.

Διαθέσιμος είναι και πάλι ο Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσει και με τα έως τώρα δεδομένα μοιάζει πιο πιθανό να έρθει από τον πάγκο. Προέρχεται, άλλωστε, από τραυματισμό.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, όσο και να θέλουν κάποιοι να τον αφήσουν πίσω, να τον αφήσουν... εκτός, εκείνος καλείται να δώσει τις απαντήσεις του. Τις έδωσε και στη Λεωφόρο όπου είδαμε τι έγινε στο τέλος με το... πέναλτι, καλείται να τις δώσει και απόψε, στο Καραϊσκάκη. Απέναντι στην ΑΕΚ.

Δείξε Θρύλε ποιος είσαι. Ποιος είναι ο πρωταθλητής!

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ , Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πέρνα από πάνω της!

Πέρνα από πάνω της!

Στις 19:30 το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει ξανά ότι το… λιμάνι είναι βαθύ.