Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρνα από πάνω της!

Πέρνα από πάνω της!
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 09:55

Ουκ ολίγες φορές έχει «πνιγεί» η ΑΕΚ στη… φουσκοθαλασσιά του Ολυμπιακού. Ουκ ολίγες φορές έχει έρθει στο Καραϊσκάκη και έχει φύγει ντροπιασμένη. Με τριάρες, δίμπαλα, τεσσάρες, εξάρα… Εξ ου και το προσωνύμιό της: «Αεξάρα». Και τώρα έρχεται ξανά. Το μότο της ήταν… ερχόμαστε. Και ήρθε τόσες πολλές φορές. Και άλλες τόσες έφυγε με το κεφάλι σκυμμένο και τη ψυχολογία… σμπαραλιασμένη. Έρχεται και απόψε… Στις 19:30 το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει ξανά ότι το… λιμάνι είναι βαθύ.

Πρέπει αυτή η νίκη να είναι εμφατική. Πρέπει αυτή η νίκη να κάνει πάταγο. Ο Ολυμπιακός είχε ΟΛΕΣ τις εντυπώσεις με το μέρος του, στη Λεωφόρο, αλλά του έκλεψαν την ουσία, την οποία επίσης είχε, ακόμη και μετά το τέλος των καθυστερήσεων. Ήταν τότε που συντελέστηκε η κλοπή. Απόψε το βράδυ, στο Καραϊσκάκη, πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι ΕΜΦΑΤΙΚΟΣ. Να περάσει πάνω από την ΑΕΚ και να δείξει σε όλους, ποιος κάνει κουμάντο. Ποιος είναι εκείνος τον οποίο ακόμη και όταν είναι μπροστά και θα μπορούσαν να αισθάνονται ασφάλεια, «τρέμουν»…

Ο Ολυμπιακός έχει απόψε δουλειά, απέναντι στην ομάδα του «επενδυτή». Εκτός από το να νικήσει, καλείται να ξεγυμνώσει ΞΑΝΑ το σύστημα. Στο χέρι του είναι. Είναι ανώτερος, να το δείξει. Πάμε ΘΡΥΛΕ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης