Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύπελλο Ελλάδας: Κληρώνει το μεσημέρι μέχρι και τον τελικό!

Κύπελλο Ελλάδας: Κληρώνει το μεσημέρι μέχρι και τον τελικό!
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 09:56

Ο Ολυμπιακός κυνηγά πάντοτε και το Κύπελλο, πέραν του πρωταθλήματος. Είναι στόχος, όχι… σωσίβιο, όπως για τους απέναντι, αφού ο Ολυμπιακός ΚΑΙ χορτασμένος από τίτλους είναι ΚΑΙ διψασμένος για τίτλους παραμένει. Και σήμερα το μεσημέρι κληρώνει για το Κύπελλο Ελλάδας, μέχρι το… φινάλε.

Μπαίνουν και οι μεγάλοι! Βασικά, μπαίνει ο Θρύλος. Στις 13:00 η κλήρωση του Κυπέλλου, για τους «16», «8», «4» και τελικό… Και σε live streaming, θα τη δείτε και μέσα από το site μας. Είναι γεγονός ότι τα ντέρμπι έρχονται. Σίγουρα θα υπάρξουν δυνατές διασταυρώσεις, στον θεσμό, τον οποίο ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει να κατακτήσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στη φάση των «16» συμμετέχουν:

Εννιά ομάδες της Super League: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός, Βόλος, Λεβαδειακός, Λαμία, Ατρόμητος, ΑΕΚ.

Πέντε της Super League 2: Καλλιθέα, Καλαμάτα, Πανσερραϊκός, Κηφισιά, Απόλλων Πόντου.

Δύο της Γ' Εθνικής: Άγιος Νικόλαος, Απόλλων Παραλιμνίου.

Οι αγώνες της φάσης των «16» είναι διπλοί και δεν μετρά το εκτός έδρας γκολ, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς. Τα πρώτα παιχνίδια των «16» θα γίνουν στις 14-15 Δεκεμβρίου, δηλαδή 3-4 μέρες πριν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης