Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρακτικά επίσημο: Αποχωρεί ο Ντε Λα Φουέντε

Πρακτικά επίσημο: Αποχωρεί ο Ντε Λα Φουέντε
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 - 16:13

Είναι πρακτικά… επίσημο. Ο Ολυμπιακός και ο Ντε Λα Φουέντε θα ακολουθήσουν… χωριστούς δρόμους εφεξής. Ο Αμερικανός εξτρέμ δεν κατάφερε ποτέ να μπει απολύτως στο κλίμα της ομάδας. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μην καταφέρει να «δείξει» κάτι, να μην καταφέρει να βοηθήσει και κατ’ επέκταση να μην καταφέρει ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ. Και με Κορμπεράν λίγο έπαιξε, αλλά ειδικά επί Μίτσελ, παραμένει… άφαντος. Ο Μίτσελ, ο οποίος τον βλέπει καθημερινά, προφανώς έχει τους λόγους του.

Σε ό,τι αφορά το πρακτικό τώρα, ο ίδιος ο πρόεδρος της Μαρσέιγ ενημέρωσε, με δήλωσή του, σε συνέντευξη Τύπου, ότι ο Ντε Λα Φουέντε επιστρέφει στη Μασσλία, για να αναχωρήσει για άλλο προορισμό, ως δανεικός. «Τα πράγματα δεν πήγαν καλά», είπε για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, ο Πάμπλο Λονγκόρια, τονίζοντας στη συνέχεια ότι ο Ντε Λα Φουέντε αλλάζει κεφάλαιο στην καριέρα του και προχωρά σε άλλη μία μετακίνηση, αναζητώντας νέο προορισμό.

Ο Ντε Λα Φουέντε θα είναι μόνο η αρχή. Ο αριθμός των αποχωρήσεων ενόψει Ιανουαρίου θα είναι μεγάλος, αφού όπως σας ενημερώσαμε, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Ο Ντε Λα Φουέντε δεν αναμένεται να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό στην προετοιμασία, στην Ισπανία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σεμνά και ταπεινά

Σεμνά και ταπεινά

Δεν μιλάει. Δεν ακούγεται. Δεν κάνει δηλώσεις. Παίζει. Μόνο παίζει. Γι’ αυτό μπορεί να πάει μπροστά.