Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «μαγικός» Χάμες δείχνει το δρόμο!

Ο «μαγικός» Χάμες δείχνει το δρόμο!
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 - 16:36

Το απόγευμα της Τετάρτης, στις 14/9, δύσκολα θα το ξεχάσει ποτέ κάποιος Ολυμπιακός! Ήταν η μέρα όπου η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, λίγο πριν τη σέντρα του ευρωπαϊκού ματς με τη Φράιμπουργκ, στο Καραϊσκάκη, ανακοίνωσε από τα μεγάφωνα του γηπέδου την απόκτηση του τεράστιου Χάμες Ροντρίγκες.

Για τον Κολομβιανό σούπερ σταρ δεν χρειάζονταν, φυσικά, πολλές συστάσεις. Ένας ποδοσφαιριστής τεράστιου βεληνεκούς, που αγωνίστηκε σε μερικές εκ των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη, όπως Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου. Και αποκτήθηκε από τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο, προκαλώντας… σεισμό στο ελληνικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, λοιπόν, κατάφερε με το… καλημέρα να επιβεβαιώσει το προφανές. Ότι πρόκειται για έναν «αρτίστα» της μπάλας. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, με τις περίτεχνες ενέργειές του, με τον τρόπο που κινείται και αγωνίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, ο διεθνής άσος ξεχώρισε! Εντυπωσίασε! Κέρδισε και τον πιο απαιτητικό οπαδό του Θρύλου. Και όχι μόνο…

Ένας παίκτης ο οποίος… μιλάει στην μπάλα, που την κάνει ό,τι θέλει στα πόδια του και κανείς αντίπαλος δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενή του κίνηση. Ο Χάμες, λοιπόν, δείχνει ότι… γουστάρει που αγωνίζεται για τον Θρύλο. Έχει καταφέρει σε χρόνο ρεκόρ να αφομοιώσει πλήρως το DNA της ομάδας του Πειραιά και να γίνει… ΕΝΑ με τον κόσμο της. Πόσες φορές είδαμε να γίνεται σύνθημα στα χείλη των ΓΑΥΡΩΝ; Πόσες φορές τον είδαμε να πηγαίνει μπροστά στον κόσμο της ομάδας, πανηγυρίζοντας έξαλλα και ωθώντας τους να ξεσηκωθούν ακόμα περισσότερο;

Στο πλαίσιο αυτό, τις τελευταίες ημέρες γίνεται πολλή κουβέντα αναφορικά με το μέλλον του Κολομβιανού, που σε 8 αναμετρήσεις μετράει 2 γκολ και 1 ασίστ. Είναι δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» και ο Μίτσελ θα τον ήθελαν στο ρόστερ του συλλόγου και τη νέα σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του 31χρονου μεσοεπιθετικού, ο Ολυμπιακός επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη, Χόρχε Μέντες, έτι ώστε να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών!

Όπως και να έχει, το σημαντικότερο είναι πως ο Χάμες, του οποίου του συμβόλαιο είναι μονοετές, έχει… βγει στους Πειραιώτες, όντες αποφασισμένοι από την πλευρά τους να κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να τον «δέσουν» στο λιμάνι. Και να «χτίσουν» πάνω του, δημιουργώντας ξανά ένα σύνολο που θα αποτελεί… φόβητρο για κάθε αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης