Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δεν έφυγε ποτέ από την επικαιρότητα του Ολυμπιακού

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δεν έφυγε ποτέ από την επικαιρότητα του Ολυμπιακού
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 - 14:13

Ο Ολυμπιακός και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έχουν διατηρήσει μία εξαιρετική σχέση. Ο Σέρβος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά εδώ, έκανε το μεγάλο βήμα, τον είδα η Ευρώπη και σε αυτή έφυγε να πάει… Στην Αγγλία, συγκεκριμένα και δεν είναι και ο μόνος παίκτης, τον οποίο η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας έστειλε εκεί.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δεν έφυγε ποτέ από την επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Και τώρα το όνομά του ακούγεται ξανά, για το καλοκαίρι. Από τον Ολυμπιακό δεν βγήκε ποτέ τίποτα, ωστόσο και αυτό πρέπει να κρατάμε. Το όνομα του Σέρβου χαφ πάει και έρχεται διαρκώς στα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, γύρω από τον Θρύλο. Ο Μιλβόγεβιτς είναι δεδομένο ότι κρατά πάντοτε τον Ολυμπιακό στην καρδιά του και με αυτό τον τρόπο, δεν θέλει και πολύ να… φουντώσουν τα σενάρια, από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ο Μιλιβόγεβιτς έχει παίξει φέτος σε 9 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ και μόλις σε 2 εξ αυτών ήταν βασικός. Αυτό δεν σημαίνει ότι… φεύγει. Και να φύγει ακόμη, το κασέ του είναι υψηλό. Πρέπει πάντα να το έχουμε αυτό στο μυαλό μας. Δεν σημαίνει ότι θα έρθει στον Ολυμπιακό ντε και καλά, αν φύγει από την Πάλας. Αλλά η αλήθεια είναι πως ο ίδιος είχε στρώσει το έδαφος, κάποτε… Όταν έφευγε από το λιμάνι. Είχε πει ξεκάθαρα ότι θα γυρίσει. Είχε δώσει μια… υπόσχεση.

Αυτή την υπόσχεση θυμούνται τώρα στην Αγγλία και αναδεικνύουν. Λέγοντας πως ο Λούκα το καλοκαίρι θα βάλει ξανά τα ερυθρόλευκα. Μέχρι τότε έχουμε δρόμο. Ας είμαστε υπομονετικοί και ας περιμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Έχουμε πει, άλλωστε, ότι ισχύει αυτό που λέει ο Θρύλος. Ας περιμένουμε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης