Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διαμάντι» Χουάνγκ!

«Διαμάντι» Χουάνγκ!
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 21:30

Τρίβει τα χέρια του ο Ολυμπιακός με τον Ίνμπομ Χουάνγκ. Τρίβει τα χέρια του και ο Μίτσελ. Όχι ότι περίμεναν το Μουντιάλ 2022. Άλλωστε, ο Νοτιοκορεάτης μέσος έλαμπε και στον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή.

Από το ντεμπούτο του φάνηκε πόσο ξεχωριστός παίκτης είναι. Μπήκε το καλοκαίρι με τον Απόλλωνα Λεμεσού και έκανε τη διαφορά. Τρομερός παίκτης. Με σπουδαία προσόντα. Μεταγραφή άλλου επιπέδου για τον Ολυμπιακό που έχει βρει έναν σπουδαίο χαφ και προφανώς δεν θα μπει στη διαδικασία καν να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Και είναι πολύ ξεκάθαρος για αυτό. Δεν πωλείται. Τέλος!

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είναι ένα «διαμάντι». Σπουδαίος ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας, με μεγάλη ποιότητα. Δίνει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας και παρά το γεγονός πως ο Θρύλος περνάει μία ιδιαίτερη περίοδο, ο Ίνμπομ είναι από τους λίγους παίκτες ως τώρα που ξεχωρίζουν.

Ο καλός ο παίκτης, άλλωστε, φαίνεται. Και συνήθως φαίνεται από την αρχή. Εκείνος, ήρθε, μπήκε και έκανε τη διαφορά με το... καλημέρα. Και σε κάθε παιχνίδι δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Έχει κάνει και κάποια παιχνίδια που δεν ήταν καλός. Λίγα. Έχει κάνει, όμως, και κάτι ματσάρες που έτριβες τα μάτια σου! Παιχνίδια που δείχνουν και την κλάση του...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Και σήμερα έχει Θρύλο!

Και σήμερα έχει Θρύλο!

Στη «μάχη» ο Ολυμπιακός Β’, απέναντι στην Ηλιούπολη, δίχως τηλεοπτική μετάδοση. Στις 15:00 στο γήπεδο της Καλλιθέας το ματς.