Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και σήμερα έχει Θρύλο!

Και σήμερα έχει Θρύλο!
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 09:54

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση η ομάδα του Γιάννη Οκκά! Στη «μάχη» ο Ολυμπιακός Β’, απέναντι στην Ηλιούπολη, δίχως τηλεοπτική μετάδοση. Στις 15:00 στο γήπεδο της Καλλιθέας το ματς. Για την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2, η ομάδα U23 του Θρύλου παίζει ως τυπικά γηπεδούχος, αλλά στο γήπεδο της Καλλιθέας, απέναντι στην Ηλιούπολη και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά το ματς με την Καλαμάτα και την εντός έδρας ήττα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Παρασκευή την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Γιάννη Οκκά, ο οποίος επέλεξε να συμπεριλάβει 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά στην αποστολή, θυμίζουμε, είναι οι: Αποστολόπουλος, Μπα, Χρυσόπουλος, Κωστή, Νταμπό, Ιμπαγάσα, Καλογερόπουλος, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεραμίδας, Κινκουέ, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκας, Νίκολιτς, Παπαδούδης, Σαπουντζής, Στουρνάρας, Συρμής, Βλαχομήτρος και Βοΐλης.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο

Ο Χουάνγκ αποδεικνύει ξανά τη δυναμική που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Κάτι το οποίο έχει κερδίσει με πολλή δουλειά και πολύ κόπο, ο Σύλλογος του Πειραιά.

«Διαμάντι» Χουάνγκ!

«Διαμάντι» Χουάνγκ!

Ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του έναν πραγματικά σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Με μεγάλη κλάση και χαρακτήρα...