Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δικό του» ματς έχασε ο Ολυμπιακός Β’

«Δικό του» ματς έχασε ο Ολυμπιακός Β’
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 16:57

Δεν γίνονται αυτά… Δεν. Γίνονται. Ο Ολυμπιακός έχασε… δικό του ματς, μέσα από τα χέρια του. Αδιανόητο αυτό που έγινε στην Ηλιούπολη! Ήττα 0-1 για τον Ολυμπιακό Β’ από την Ηλιούπολη! Δύο χαμένα πέναλτι ΚΑΙ δοκάρι είχε η ομάδα του Γιάννη Οκκά… Καλύτερος ο Ολυμπιακός Β’ σχεδόν σε όλο το ματς, με καλές φάσεις και δύο ευκαιρίες από την άσπρη βούλα, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα…

Τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο μέρος, ο Θρύλος είχε την υπεροχή, είχε τις φάσεις, έφτιαξε προϋποθέσεις, για να σκοράρει, αλλά είδε και την τύχη να του γυρνά την πλάτη, αλλά και να πληρώνει την αστοχία του, από τα 11 μέτρα… Ο Ολυμπιακός Β’ δεν έχει καταφέρει ακόμη να γευτεί τη χαρά της νίκης, παρότι κατά γενική ομολογία παίζει καλή μπάλα και αποδίδει ωραία στο γήπεδο.

ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ:

2’ Αλλαγή αναγκαστική για την Ηλιούπολη: Βγήκε ο Βασιλείου, μπήκε ο Ματσούκας.

8’ Πλασέ το Βοΐλη στην κίνηση, από το ύψος του πέναλτι, έδιωξε ο Περιστερίδης!

15’ Γύρισμα του Νίκολιτς από δεξιά, πλασέ του Κωστή από πλεονεκτική θέση, η μπάλα λίγο άουτ!

26’ Ο Αλγκασίμ Μπα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και από εκεί πλάσαρε, αλλά ήταν άστοχος!

29’ Απειλεί η Ηλιούπολη με τον Μπαστακό, αλλά ο Παπαδούδης αντιδρά σωστά και διώχνει το πλασέ του!

30’ Συμπληρώθηκε μισή ώρα στο «Ελ Πάσο». Το ματς έχει ρυθμό και οι δύο ομάδες σταδιακά ανεβαίνουν και ψάχνουν ολοένα και περισσότερο το γκολ. Ο Ολυμπιακός Β’ παίζει αρκετά επιθετικά, δεν «περιμένει»…

37’ Ανατροπή του Βοΐλη από τον Περιστερίδη και πέναλτι για τον Ολυμπιακό Β’!

38’ Εκτέλεση πέναλτι από τον Βοΐλη, ο οποίος το κέρδισε, απέκρουσε ο Περιστερίδης! Χάνει μεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός Β’ να μπει μπροστά στο σκορ και να μετουσιώσει σε προβάδισμα την ανωτερότητά του!

45'+1' Γκολ για την Ηλιούπολη, με πλασέ το Μπαστακού, από το ύψος του πέναλτι. Δεν αντέδρασε σωστά η άμυνα του Ολυμπιακού και ο Παπαδούδης.

Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, έμεινε πίσω στο σκορ στο φινάλε, χάνοντας τη συγκέντρωσή του και δίνοντας στην Ηλιούπολη την ευκαιρία να σκοράρει...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το δεύτερο μέρος

55’ Δέκα λεπτά στο δεύτερο μέρος και ο Ολυμπιακός ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης, δίχως να έχει καταφέρει να απειλήσει μέχρι στιγμής την εστία του Περιστερίδη.

59’ Αλλαγή για την Ηλιούπολη: Κρέτση αντί Ματσούκα.

60’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Β’: Σαπουντζής, αντί Μαρίνου.

67’ Αλλαγή αναγκαστική για τον Ολυμπιακό Β’: Καράκουτης αντί Σαπουντζή.

Άτυχος ο Ολυμπιακός Β’, χάνει τον μέσο του με τραυματισμό!

73’ Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Β’! Άνοιγμα από αριστερά του Αποστολόπουλου, ο Κωστή μπήκε στη φάση και με πλασέ στην κίνηση προσπάθησε από πλάγια θέση να νικήσει τον Περιστερίδη, αστόχησε ελάχιστα!

80’ Αλλαγές για τον Ολυμπιακό Β’: Ιμπαγάσα και Βλαχομήτρος, αντί Μπα και Κωστή.

85’ Τελευταίο 5λεπτο στο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό Β’ να θέλει να βρει το γκολ που θα… σώσει την παρτίδα, απέναντι στην Ηλιούπολη!

86’ Νέα καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Αποστολόπουλος έκανε ξανά το γύρισμα από αριστερά και ο Ιάγκο Ιμπαγάσα έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ!

90’+3’ ΔΟΚΑΡΙ για τον Ολυμπιακό! Ο Βλαχομήτρος είδε την τύχη να του γυρνάει την πλάτη, αλλά στην επαναφορά ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι!

90’+5’ Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κινκουέ, αλλά ο Περιστερίδης απέκρουσε ΔΕΥΤΕΡΟ πέναλτι στο ματς και ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει! Αδιανόητο…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' (Γ. Οκκάς): Παπαδούδης, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Καλογερόπουλος, Κινκουέ, Νταμπό, Μαρίνος (60’ Σαπουντζής – 67’ Καράκουτης), Μαυρουδής, Κωστή (80’ Βλαχομήτρος), Βοΐλης, Μπα (80’ Ιμπαγάσα).

Ηλιούπολη (Ν. Παντέλης): Περιστερίδης, Κρητικός, Μουριέλ, Τριανταφυλλάκος, Τσαφταρίδης, Βασιλείου (8′ Ματσούκας – 59′ Κρέτσι), Πολίμος, Μπαστακός, Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Βάρκας.

Διαβάστε επίσης