Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημο: Με αυτούς πάει ο Ολυμπιακός στην Ισπανία!

Επίσημο: Με αυτούς πάει ο Ολυμπιακός στην Ισπανία!
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 16:47

Πάνω-κάτω είχαμε μια εικόνα, για την αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία θα ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας, για τη Μαρμπέγια της Ισπανίας, όπου θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του, το αμέσως προσεχές διάστημα. Αναμενόμενες απουσίες, ενώ υπάρχουν και παιδιά από τη β’ ομάδα, τα οποία μετά τον Ντόη, παίρνουν το χρίσμα.

Εν τάχει: Άβιλα έξω. Αμπουμπακάρ εξω. Οι τραυματίες Βαλμπουενά και Βατσλίκ φυσικά. Ντε Λα Φουέντε έξω. Καθώς και οι Μουντιαλικοί. Είναι 25 παίκτες από την πρώτη ομάδα και 2 από τη δεύτερη, ο Καλογερόπουλος και ο Νταμπό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά ο Θρύλος στο δελτίο Τύπου για το θέμα, αναφέρει:

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει τη Δευτέρα (28/11) για την Ισπανία, όπου θα γίνει η χειμερινή του προετοιμασία. Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (26/11) που έγινε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο προπονητής κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Θυμίζουμε:

Διαβάστε επίσης