Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Παπαθεοδώρου θέλει να αλλάξει ατζέντα και η Αθλητική διαπλοκή τον ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

Ο Παπαθεοδώρου θέλει να αλλάξει ατζέντα και η Αθλητική διαπλοκή τον ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 20:10

Εσείς, τα... μάθατε; Η υπόθεση με κάποιες δηλώσεις που έκανε σε άλλο Μέσο ο Βαγγέλης Μάντζιος και που δεν είπε κάτι, είναι πολύ σημαντικές για το SDNA ώστε να προβάλλει ακόμα το θέμα εναντίον του Ολυμπιακού εννοείται. Και πιο σημαντικές από το να προβάλλει, για παράδειγμα, την κλήση του Γιώργου και του Νίκου Σαββίδη, σε απολογία, για την πράξη της ηθικής αυτουργίας σε βαθμό κακουργήματος από κοινού, σε απόπειρα τελεσθείσα με βία και απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο σώματος και ζωής!

Δεν είναι φοβερό; Το θέμα αναλύει η Αθλητική Διαπλοκή και καυτηριάζει την επιλογή του σάιτ της παραμύθας να αλλάξει ποδοσφαιρική ατζέντα. Αλήθεια, γιατί δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία και για το θέμα που αφορά και «καίει» τον ΠΑΟΚ; Καλά, δεν χρειάζεται απάντηση, ρητορικό το ερώτημα. Γελάει ο κόσμος όλος με το παιχνίδι που συνεχίζουν να παίζουν. Λες και δεν έχει καταλάβει ο κόσμος!

«Σε περίπτωση που δεν το έχετε αντιληφθεί, η ατζέντα του ποδοσφαιρικού παρασκηνίου «καίει». Για την ακρίβεια, ζεματάει! Οι γιοι του Ιβάν Σαββίδη είναι υπόδικοι στα ποινικά δικαστήρια για κακούργημα σχετιζόμενο με το ποδόσφαιρο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υπόλογη απέναντι στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού.

Ορισμένα επικοινωνιακά κέντρα λοιπόν επιθυμούν να αλλάξει η ατζέντα και προσπαθούν (χωρίς επιτυχία) να τα καταφέρουν. Έτσι λοιπόν, χθες το SDNA ανακάλυψε μια... βόμβα μεγατόνων με αφορμή τη συνέντευξη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μάντζιου στο Gazzetta. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ GAZZETTA... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ SDNA!

Για να καταλάβετε πόσο μεγάλη ήταν η βόμβα μεγατόνων από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις Μάντζιου, το ίδιο το Gazzetta που πήρε την συνέντευξη δεν την είχε καν στην αρχική σελίδα του, αλλά την είχε το SDNA!

Για σκεφθείτε λίγο, παίρνει μια συνέντευξη το Gazzetta και από αυτήν δήθεν βγαίνουν συγκλονιστικές ειδήσεις! Για ποιο λόγο να μην τις προβάλλει; Αυτή θα ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το site! Αν τις φοβόταν, δεν θα έπαιρνε τη συνέντευξη ή δεν θα την δημοσίευε.

Και έρχεται ένα άλλο, ανταγωνιστικό site και έχει πρώτο θέμα για ώρες ολόκληρες τις δηλώσεις αυτές! Κάτι δεν μας κολλάει εδώ... 24 ώρες μετά, το Gazzetta δεν έχει τη συνέντευξη που δόθηκε στο ίδιο το Gazzetta στην αρχική του σελίδα. Δείτε τα 8 πρώτα θέματα...».

Δείτε ΕΔΩ όλο το θέμα μέσα από την Αθλητική Διαπλοκή.

Διαβάστε επίσης