Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ματσάρα και 3-3 το Καμερούν του Κούντε με τη Σερβία (videos)

Ματσάρα και 3-3 το Καμερούν του Κούντε με τη Σερβία (videos)
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 14:06

Τρομερό ματς έγινε ανάμεσα στο Καμερούν και τη Σερβία, για τον έβδομο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ! Το Καμερούν προηγήθηκε με τον Καστελετό στο 29’, έπειτα από κόρνερ του Κούντε, ο οποίος 10 λεπτά νωρίτερα είχε απειλήσει με δικό του σουτ! Στο 43’ απείλησε ξανά, ο άσος του Ολυμπιακού, πάλι με σουτ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Σερβία βρήκε δύο γκολ! Στο 45’+1’ με τον Πάβλοβιτς και στο 45’+3’ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς! Ο Μίτροβιτς στο 53’ έφερε την ομάδα του σε… ασφαλή απόσταση, κάνοντας το 1-3, αλλά το Καμερούν του Κούντε δεν είχε πει την τελευταία του λέξη! Μείωσε με τον Αμπουμπακάρ στο 63’ και ισοφάρισε με τον Τσούπο-Μότινγκ στο 66’! Τρομερή εξέλιξη!

Ο Κούντε ήταν πολύ καλός, από τους πρωταγωνιστές του Καμερούν όσο έπαιξε και είχε καλές ευκαιρίες, πέρα από το ωραίο κόρνερ που εκτέλεσε, στο 1-0.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης