Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συντηρούν θέμα Αλμέιδα οι Πορτογάλοι

Συντηρούν θέμα Αλμέιδα οι Πορτογάλοι
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 16:10

Το όνομα του Ροντινέι είναι πολύ ψηλά για τον Ολυμπιακό και όπως σας αναφέραμε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, αναμένεται άμεσα να… έχουμε «γάμο»! Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ είναι, όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός, για να πάρει φανέλα βασικού δεξιού αμυντικού, στην ομάδα του Μίτσελ και το θέμα μοιάζει πραγματικά προχωρημένο. Παρόλα αυτά, οι Πορτογάλοι συντηρούν θέμα Αλμέιδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Σας ενημερώσαμε μόλις πριν από δύο ημέρες, για τα σενάρια που ήθελαν τον Αντρέ Αλμέιδα να είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, για τη θέση. Και τώρα, έρχεται ο πορτογαλικός Τύπος, να αναφέρει ότι είναι πιθανό, ο έμπειρος δεξιός μπακ της Μπενφίκα, να πιάσει λιμάνι.

Η O’Jogo αναφέρεται σήμερα στην υπόθεση, αν και του Ροντινέι μοιάζει να είναι στην τελική ευθεία. ¨όπως αναφέρει η πασίγνωστη πορτογαλική εφημερίδα, ο έμπειρο μπακ μπορεί να συνεχίσει ως ελεύθερος την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Δεν μοιάζει αυτό ιδιαιτέρως πιθανό, αυτή τη στιγμή, αφού προτεραιότητα δείχνει να είναι ο Ροντινέι.

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Διαβάστε επίσης