Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το καλό κλίμα στον Ολυμπιακό βλάπτει σοβαρά την υγεία των «απέναντι»

Το καλό κλίμα στον Ολυμπιακό βλάπτει σοβαρά την υγεία των «απέναντι»
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 09:54

Ο Ολυμπιακός διανύει μία ομολογουμένως δύσκολη περίοδο. Η ομάδα βρίσκεται μακριά από την κορυφή (αλλά πάντα κοντά σε αυτή) και δίνει μεγάλη «μάχη», απέναντι σε όλους και σε όλα, να επιστρέψει σε αυτή… Στην κορυφή, η οποία δικαιωματικά του ανήκει και στην οποία θα καθόταν αναπαυτικά ακόμη και τώρα, αν δεν συντελούνταν «εξυγιαντικές σφαγές» εις βάρος του… Και όμως. Τα χαμόγελα στο λιμάνι δεν λείπουν. Χαμόγελα τα οποία έχουν μεταφερθεί στην Εστεπόνα. Στην Ισπανία. Χαμόγελα τα οποία… τρελαίνουν κόσμο. «Εξυγιαντές» εννοούμε…

Δεν μπορούν να το χωνέψουν. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως αυτή η ομάδα, αυτός ο οργανισμός, αυτός ο Πρόεδρος, αυτός ο Σύλλογος, δεν… παραδίνεται. Βλέπουν τα χαμόγελα και τρελαίνονται! Είναι μεγάλη αλήθεια: Το καλό κλίμα στον Ολυμπιακό βλάπτει σοβαρά την υγεία των «απέναντι». Χάνουν τα λογικά τους.

Περίμεναν ότι ο Ολυμπιακός θα έπεφτε στην εσωστρέφεια και θα… διαλυόταν. Δεν τους έγινε το χατίρι όμως. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα, ο Βαγγέλης Μαρινάκη βγαίνει μπροστά, ο Μίτσελ και οι παίκτες δουλεύουν και χαμογελούν… Η ομάδα προχωρά. Δουλεύει, κάνει επανεκκίνηση και θέλει να επιστρέψει στην κορυφή. Και τα κάνει όλα αυτά μέσα σε ωραίο κλίμα, το οποίο έχει… διαλύσει ψυχολογικά τους «απέναντι».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στον αέρα η ΓΣ της ΕΠΟ λόγω των νόμων!

Στον αέρα η ΓΣ της ΕΠΟ λόγω των νόμων!

Δεν υπάρχουν αυτά που κάνει ο Μπαλτάκος. Όρισε ΓΣ στις 3/2 στη Θεσσαλονίκη, όμως για να ψηφιστούν οι αλλαγές για τους αθλητικούς δικαστές και την Ενωση Διαιτητών πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι!